Munții Făgăraș - banner

Albumul foto România Sălbatică

cel mai amplu album de fotografie dedicat naturii din țara noastră


Imaginile din acest album sunt realizate în decursul a 15 ani, iar în cele peste 250 de pagini se regăsesc cele mai spectaculoase locuri din România și unele dintre cele mai emblematice specii de animale și plante. Este un proiect de suflet, iar acest lucru se reflectă în fiecare pagină.

 

„Multe dintre ideile din proiectul România Sălbatică au apărut pe parcurs, însă una a fost acolo încă de la început: albumul de fotografie. Cred cu tărie că acest album va inspira și va educa, fiind o poartă deschisă către biodiversitatea uriașă pe care România o are. Sper să însemne pentru toți pasionații de fotografie și natură, ceea ce a însemnat pentru mine atlasul zoologic pe care l-am îndrăgit atât de mult în copilărie.

Albumul, și de altfel întregul proiect, este modul prin care vreau să mulțumesc naturii de la noi pentru toate momentele deosebite pe care mi le-a oferit în cei aproape 25 de ani de când am privilegiul să o fotografiez.” Dan Dinu

 

DESPRE ALBUM

 

COMANDĂ ALBUM

Albumul se poate cumpăra din magazinul nostru online, unde un procent din fiecare achiziție merge către susținerea activităților Asociației România Sălbatică. Albumul se poate găsi și în librării sau alte magazine online, lista completă o puteți găsi aici.

Pentru comenzi internaționale intrați pe website-ul NHBS.

Pentru comenzi mai mari sau pentru achiziții specifice vă rugăm să ne contactați folosind acest formular.

 

RĂSFOIEȘTE ALBUM

Album