banner

Andreea Popescu


"Pentru mine, România Sălbatică înseamnă atât provocare, cât și dorința de a putea promova în vreun fel locurile frumoase pe care țara noastră le are de oferit celor care vor să o cunoască cu adevărat. Motivația de a fi cât mai aproape de natură, dar și de a cunoaște mai în ansamblu rezervațiile din țară m-au determinat să vreau să fac parte din acest proiect, pe care îl consider un loc în care pot evolua.

Imaginația, condeiul și camera foto sunt doar câteva dintre principalele ajutoare pe care le am în această aventură pe care am pornit-o, și pe care vreau să o pot împărtăși iubitorilor de natură."

 

Andreea lucrează în domeniul IT, ca Usability Specialist, însă adevărata ei pasiune este natura, încercând să o descopere cât mai mult, atât prin drumețiile pe care le face, cât și prin fotografie, pasiune pe care dorește să o dezvolte din ce în ce mai mult. De mai bine de 10 ani, a cochetat cu scrisul pentru diferite proiecte, iar colaborarea cu echipa România Sălbatică nu este decât îndeplinirea unui ideal avut de mult timp.

Andreea este editor pe site-ul România Sălbatică și pe pagina noastră de Facebook și scrie texte pentru descrierea parcurilor și diferite evenimente.

 

Andreea Popescu

Echipa și susținătorii proiectului